Ποιοί Είμαστε

Θέλουμε η ενημέρωση σας να γίνει μακριά από κάθε σκοπιμότητα έτσι ώστε μέσα από τα κείμενα μας να μιλήσουν οι ίδιοι καλλιεργητές του Goji Berryστην Ελλάδα για να μας επισημάνουν όλες τις δυσκολίες και προβλήματα που έχουν αντιμετωπίσει αλλά και σίγουρα το σημαντικό αποτέλεσμα των κόπων τους. Παράλληλα θα συμβουλευτούμε αναγνωρισμένους γεωπόνους που με τις συμβουλές τους θα μας κατευθύνουν αλλά και θα μας δείξουν πώς να καλλιεργήσουμε το Goji Berry επιτυχημένα. Βρισκόμαστε σε συνεργασία με τον αγροτικό συνεταιρισμό την Πελοποννησιακή γη http://www.pelland.gr που ιδρύθηκε το 2010 και που είναι ο μεγαλύτερος στην Ελλάδα στις νέες καλλιέργειες όπως το Goji Berry και το ιπποφαές ώστε να πληροφορούμαστε από πρώτο χέρι όλα τα μυστικά της καλλιέργειας του Goji Berry από τους πολλούς καλλιεργητές μέλη του. Ταυτόχρονα είμαστε σε συνεχή επαφή και συμβουλευόμαστε  την εταιρεία SymAgro http://www.symagro.com) με τους εξειδικευμένους γεωπόνους της πάνω στην καλλιέργεια του Goji Berry ώστε να μπορούμε να σας προσφέρουμε δωρεάν,άμεση άλλα και πάνω απ'όλα έγκυρη και σωστή ενημέρωση.
Νέοι Αγρότες
Προϊόντα
Αγάπη

Συχνές Ερωτήσεις

Υπηρεσίες

Πως να ξεκινήσω
Το Goji Berry είναι μία νέα καλλιέργεια στην Ελλάδα, δεν υπάρχει σχετική βιβλιογραφία και για αυτό θα πρέπει κανείς πριν αρχίσει να το καλλιεργεί να κάνει τα εξής βήματα, ώστε να ενημερωθεί σωστά και να μη γίνουν λάθη και η καλλιέργεια του να είναι επιτυχής και προσοδοφόρος.
Νέοι Αγρότες
Το Goji Berry είναι μία καλλιέργεια την οποία το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων έχει εντάξει στις προωθούμενες καλλιέργειες και για αυτό επιδοτείται μέσα από τα εξής προγράμματα:
Πιστοποιημένα Δενδρύλλια
Πιστεύουμε πως το πρώτο βήμα για την επιτυχία μιας καλλιέργειας Goji Berry είναι η σωστή επιλογή δενδρυλλίων και αυτό γίνεται με την αγορά πιστοποιημένων δενδρυλλίων συγκεκριμένων ποικιλιών.
Παραγωγοί
Στρέμματα
Emails

Βρείτε αγοραστές

Μέσα απο την ιστοσελίδα μας που είναι η πρώτη στην Ελλάδα σε επισκεψιμότητα για την καλλιέργεια του Goji Berry μπορείτε να πουλήσετε την παραγωγή σας και να προωθήσετε τα προϊόντα σας.Επικοινωνήστε μαζί μας για μια διαφήμιση στην πρώτη μας σελίδα.
Νωπός καρπός
Νωπός καρπός

    Αποξηραμένος καρπός
    Αποξηραμένος καρπός

      Διάφορα προϊόντα
      Διάφορα προϊόντα